Hirdetés

husvet.lap.hu / Kreatív húsvét

Kreatív húsvét

Jó ötletek leírása lépésről-lépésre, sok-sok fotóval

Könnyen otthon elkészíthető húsvéti dekoráció és ajándékok. Merj alkotni!

Szórólap Húsvétra is!

Újrahasznosított ásványvizes petpalackból készül és igazán dekoratív

Kreatív ötletek, akár gyerekkel is

Húsvéti háttérképek számítógépre - minden felbontásban

A textil termékek kiváló díszítő elemei lehetnek a húsvéti ünnepnek, különösen a húsvéti alkalomhoz illő díszítéssel.

Saját fotóval szerkeszthető, ingyen letölthető húsvéti képkeretek

Húsvéti kifestő

Húsvéti kreatív dekorációs ötletek Mezei Katalintól

Készítsünk húsvéti üdvözlőlapot

Húsvéti meglepetés-kocsi

Minták, sablonok folyamatosan bővülő adatbázisa kategóriaválasztással

játékok, ajándékok Húsvétra

Az EX-BB Kiadó kínálatából

Egyszerű ragasztós, rajzolós hímes tojás készítés

Kifestő.hu

Húsvéti ötletek a Kreatív Központból

húsvéti dekorációs ötletek

Dekorációs kellékek, ajándéktárgyak

Praktikák.hu - Otthon készíthet? kézm?ves tárgyak

Húsvéti nyuszik, virágok, tojások, stb. minták

Könnyen elkészíthető asztali dísz

Fényképet nézegetni mindenki szeret, ezért akár a húsvéti lakásdíszeinket is díszíthetjük fényképekkel, és hozzájuk illő alátétekkel, kiegészítőkkel. Az albumkészítés (scrapbook) technika nem csak albumban vagy más lapos tárgyon jelenhet meg, erre jó példa ez a cikk, mely fényképpel ékesített húsvéti tojásokat mutat be. Érdemes kipróbálni, mert a hatás nem marad el!

Fantasztikus kreatív projektek kicsiknek és nagyoknak a "nyusziünnepre". Alkoss egyszerűen, együtt a kicsikkel. Dolgozz papírból, kartonból, hulladék alapanyagokból, dekorgumiból, pomponból és még sok más jól ismert anyagból. Nálunk remek, könnyen megvalósítható ötleteket találhatsz, velünk az ünnepekre gyönyörűen kidekorálhatod az otthonod, vagy ajándékot készíthetsz szeretteidnek.

Ez a textil tojás lehet a húsvéti dekoráció része. Tehetünk az asztalra egy tálba, de lehet masnit varrni a tetejére egy akasztóval, és máris felakaszthatjuk. Nekem viszont a rejtett zsebes verziója a kedvencem. A locsolóknak lehet adni, és beletenni szokásoknak megfelelően pénzt, csokit, esetleg egy kisméretű kedves fotót.

Öko kreatív ötletek, letölthető sablonok - kreatív újrahasznosítás otthon a gyerkőcökkel. Anyukáknak, gyerekeknek, pedagógusoknak. A gyerekek az otthon már kidobásra ítélt tárgyakból percek alatt kreatív játékot, dísztárgyat alkothatnak, miközben fejlődik kreativitásuk, finnommotorikus képességük és nem utolsósorban megtanulhatják a környezettudatos magatartást.

Nem csak a Húsvéti tojásokat festheted ki, hanem a dekorálható ajtó- és ablakdíszeinket is! Egységcsomagunkban mindent megtalálsz, amivel egy csodaszép Húsvéti ajtódíszt készíthetsz a bejárati ajtóra. Ha nincs időd magad elkészíteni a lakásdekorációt, akkor válaszd a kézzel festett ajtódíszünket, melyet tehetsz az ajtóba vagy az ablakba is.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kreatív húsvét
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés